KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka klauzula informacyjna znajduje się w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Opłaty

Podstawa Prawna:

Uchwała nr XIV/213/19 Rady Miasta Piotrkowa Trybunalskiego z dnia 27 listopada 2019 r.
w sprawie ustalenia opłaty, opłaty dodatkowej, maksymalnej opłaty za wyżywienie oraz warunków częściowego zwolnienia od ponoszonych opłat za pobyt dziecka w Miejskim Żłobku Dziennym w Piotrkowie Trybunalskim.

Opłata za korzystanie z usług Miejskiego Żłobka Dziennego w Piotrowie Trybunalskim skład się z:

  1. Opłaty za pobyt dziecka w Żłobku - 280 zł miesięcznie,
  2. Maksymalna wysokość opłaty za wyżywienie dziecka objętego opieką w Żłobku w wysokości 140zł miesięcznie obejmują koszty produktów do sporządzenia posiłków,
  3. Opłaty dodatkowej za wydłużony pobyt dziecka w Żłobku w wysokości 35zł za każdą rozpoczętą godzinę opieki.

 

Rodzice dokonują opłaty w formie przelewu na wskazany rachunek bankowy:

GETIN NOBLE BANK S.A. 09 1560 0013 2327 2986 1000 0001

Opłaty na rachunek bankowy dokonujemy do 15 -go każdego miesiąca.

W miesiącu grudniu opłatę należy uregulować do 10 -go grudnia!

Podmiot udostępniający informację:
Miejski Żłobek Dzienny w Piotrkowie Trybunalskim
odpowiada: Dorota Kałużniak
data: 31-03-2020
wytworzył: Dorota Kałużniak
data: 31-03-2020
data: 31-03-2020
Dziennik zmian strony

Wszystkie wersje tej strony:

W celu uzyskania dostępu do wersji archiwalnej strony skontaktuj się z redaktorem.

  • 31-03-2020 - Edycja treści

Statystyka odsłon tej strony:

Łączna liczba odsłon wszystkich wersji tej strony: 346